Videoproducties

Geen kwestie van u vraagt en wij draaien, maar een gezamenlijk eindproduct: dat is de basis van de films die JAV Studio’s maakt.

z

Audioproducties

Het opnemen en bewerken van geluid is een vak apart.
Daarom beschikt JAV Studio’s over een eigen geluidsstudio.

Fotografie

De keuze voor een vakfotograaf is een investering in kwaliteit die zich terugbetaalt. JAV Studio’s is gespecialiseerd in alle fotografische…

Reproducties

Een natuurgetrouwe weergave van schilderijen en tekeningen, dat zijn de grootste voordelen van de bijzondere reproductietechniek…

Wij zijn specialisten in fotografie, video- en audioproducties

Vraag een vrijblijvend gesprek of offerte aan, we nodigen u graag uit voor een kop koffie.

Videoproducties

Geen kwestie van u vraagt en wij draaien, maar een gezamenlijk eindproduct: dat is de basis van de films die JAV Studio’s maakt. Of het nu gaat om een voorlichtingsfilm, een bedrijfsfilm of een tv-commercial, in alle gevallen gaat het om de boodschap die u wilt overbrengen.

Rabobank Assen en Noord Drenthe – Sponsorbeleid

In deze film wordt uitgelegd hoe het sponsoringbeleid van Rabobank Assen en Noord Drenthe werkt, wat er mee mogelijk is en hoe het wordt toegepast.

Drents Museum – Malevich tentoonstelling

Voor het Drents Museum maakten we deze trailer voor de bijzondere tentoonstelling over het werk van Malevich in de laatste periode van zijn leven.

Drentse Ondernemer van het Jaar 2014 – Wim van de Beld

Wim van de Beld is tijdens de opening van de Bedrijven Contact Dagen Drenthe uitgeroepen tot Drentse Ondernemer van het Jaar 2014. Wim van de Beld is eigenaar/directeur van Betech BV, een bedrijf gespecialiseerd in draaiwerk, met vestigingen in Hoogeveen, Groningen en Leek. Tijdens de bekendmaking is de film vertoond aan een zaal met 250 genodigden.

Meer videoproducties zien?

 

 Audioproducties

Het opnemen en bewerken van geluid is een vak apart. Daarom beschikt JAV Studio’s over een eigen geluidsstudio – wij gaan voor kwaliteit!

Bedrijven Contact Dagen Drenthe – radiocommercial

Deze radiocommercial is uitgezonden op RTV Drenthe in de weken voorafgaand aan de beurs. Gemaakt in opdracht van Paul Elzinga Promotions.

JR Ship Investments – landelijke radiocommercial

Voor JR Shipping in Harlingen maken we regelmatig radiocommercials voor landelijke uitzending op bijvoorbeeld NPO Radio 1 en BNR Nieuwsradio.

Scapino Eindejaarsknallers – landelijke radiocommercial

Voor Scapino hebben we meerdere landelijke radiocommercials gemaakt, telkens in een ander thema. Deze is uitgezonden op diverse radiostations, zoals Q-Music, Sky Radio, Radio Veronica en NPO Radio 1.

Meer audioproducties zien?

 

Fotografie

De keuze voor een vakfotograaf is een investering in kwaliteit die zich terugbetaalt. Een bedrijf kan zich zo op een positieve manier onderscheiden. Want plaatjes schieten kan iedereen, maar het oog van de vakman zorgt er voor dat de foto de aandacht vasthoudt.

VNO-NCW Noord_WLC_01
« 1 van 29 »

VNO-NCW Noord – Willem Lodewijk Conferentie

Als vaste fotograaf van VNO-NCW Noord fotograferen we al een aantal jaren de belangrijkste bijeenkomsten voor de website en voor het tijdschrift NoordNieuws. Deze bijeenkomst kenmerkte zich door het prachtige weer en het enthousiasme van de deelnemers.

VNO-NCW Noord_Eemshaven_02
« 2 van 23 »

VNO-NCW Noord – Groningen Seaports

Zout aan de Broek. Dat is de titel van deze bijeenkomst waarbij leden van VNO-NCW Noord op spectaculaire wijze werden rondgeleid in de Eemshaven. De foto’s zijn toegepast op de website van VNO-NCW Noord en in het tijdschrift NoordNieuws.

Van Wijnen_Diepstroeten_02
« 2 van 14 »

Van Wijnen Noord – Woonpark Diepstroeten Assen

Voor diverse communicatie-uitingen maakten we een serie sfeerfoto’s. Dit hebben we gecombineerd met video-opnamen voor een aantal videopresentaties over hetzelfde project.

Meer fotografie zien?

 

Reproducties

Een natuurgetrouwe weergave van schilderijen en tekeningen, op locatie gemaakt: dat zijn de grootste voordelen van de bijzondere reproductietechniek die JAV Studio’s heeft ontwikkeld.

(Door de wat grotere bestanden van de reproducties kan het laden ervan even duren.)

Talens

In samenwerking met !pet in Hoogeveen maakten we als pilotproject voor Talens een serie reproducties die de toepassingsmogelijkheden van hun producten liet zien. In dit voorbeeld is heel mooi te zien hoe het lichtgebruik in onze reproductietechniek de pasteusiteit van de verf toont. Het wordt daardoor tastbaar weergegeven.

Theo Schouten

Door onder en op het werk nieuwe elementen aan te brengen speelt Theo met diepte. Voor hem is het erg belangrijk dat dit in een reproductie goed wordt weergegeven. Ook vindt hij dat detaillering en kleurweergave perfect moet zijn.

Henk Helmantel

Voor Collectie Harms Rolde maken we regelmatig reproducties van hun nieuwe aanwinsten. Deze worden in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Een perfecte kleurweergave in de opname is daarbij net zo belangrijk als kennis van de diverse technische drukwerk- en printprocessen.

Meer reproducties zien?